Overlevelse.dk | Ny Start
50989
page-template,page-template-full_screen,page-template-full_screen-php,page,page-id-50989,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Ny Start

ET PROGRAM FOR UDSATTE UNGE

 • NY START

 • Har du et ungt menneske, som har brug for luft?

  Som har brug for at komme under andre himmelstrøg, opleve noget nyt eller bare at få styr på rutinerne, så er “Ny Start” et godt udgangspunkt!
  Programmet er sammensat udfra flere års erfaring som kommunal Ungekonsulent, for udsatte unge.
  Den unge bliver mødt i øjenhøjde af en autentisk voksen.
  Der bliver arbejdet ud fra en systemisk og narrativ tilgang, mens de primære arbejdspunkter vil være afgjort af handleplanen for den unge.
  Der tilbydes NADA behandling på turen.
  Vi vil arbejde med helt basale menneskelige færdigheder, som bla.: Ansvar, døgnrytme, hygijene, og anerkendelsen i at kunne og ville noget!
  Dette vil være en rigtig god mulighed for at kører en succesfuld afrusning og med både naturen og destinationen til frit valg, er mulighederne mange.
  Som udgangspunkt bygger det på succesoplevelser for den unge.
  Oplevelser den unge får ved at tage ansvar og handle aktivt – omvendt har det altid konsekvenser ikke at handle!
  Dette er ikke en straf, men rammen for “Ny Start” er en Oplevelsestur i naturen og her er der bare naturlige ting, som skal handles på!
  Så har du en ung i misbrug eller i et fastlåst negativt selvbillede, så kontakt og hør nærmere om hvordan “Ny Start” programmet kan skræddersyes dit behov.

  Akut opgaver tages, såfremt det er muligt!