Kurser, Design & Udstyr Om mig

Overlevelse.dk er udsprunget af overlevelses armbånd og andre produkter til vildmarksliv.

Fascinationen af at skabe noget af ingenting har jeg stadig – men jeg beskæftiger mig meget lidt med overlevelses-træning idag. Færdighederne og erfaringerne har jeg til gengæld brugt i et årti, med udsatte unge for forskellige kommuner og privatpersoner – det gør jeg stadigvæk.

I samarbejde med en række af de bedste danske konsulenter har jeg afholdt kurser i hele landet, for både store og små virksomheder. Disse kurser har handlet mindre om “Overlevelse” og mere om at skabe “Leve Dage” med fælles oplevelser og udfordringer for kursisterne. 

Jeg har siden 2008 hjulpet flere forskellige typer af virksomheder med hjemmesider, logoer og andet marketing materiale. Det har skaffet mig mange pålidelige samarbejdspartnere, netværk og venskaber igennem årene.

Efter et par år med salg og import af træningsudstyr åbnede jeg i 2016 mit eget træningscenter som drives af mig og en håndfuld instruktører. Vi træner og underviser i funktionel træning på den nedlagte Tønder kaserne, i en af de gamle garager.

I 2020 blev jeg ansat ved Eleiko som sælger i Danmark. Eleiko er verdens ældste mærke indenfor træningsudstyr og er samtidig verdenskendt for den højeste kvalitet af træningsudstyr og i særdeleshed vægtstænger og vægtskiver. Eleiko leverer udstyr til alt fra hjemmetræning og til OL.

0
år med salg
0
år med web
0
år med udsatte
0
år selvstændig
Back to Top
Close Zoom
Dette er ikke tilladt på siden...