Kurser, Design & Udstyr Morten Lambek

Overlevelse.dk er udsprunget af overlevelses armbånd og andre produkter til vildmarksliv.
Jeg afholdte kurser for anvendelse af disse, lavede artikler med teknikker og deltog ved et par lejligheder i TV produktioner omkring overlevelse. Fascinationen af at skabe noget af ingenting har jeg stadig – men jeg beskæftiger mig meget lidt med overlevelses-træning idag. Færdighederne og erfaringerne har jeg til gengæld brugt i et årti, med udsatte unge for forskellige kommuner og privatpersoner – det gør jeg stadigvæk.

Jeg har siden 2008 hjulpet flere forskellige typer af virksomheder med hjemmesider, logoer og andet marketing materiale. Det har skaffet mig mange pålidelige samarbejdspartnere, netværk og venskaber igennem årene.

Jeg blev en del af instruktørstaben i Danmark’s bedste konsulentvirksomhed Team Action omkring 2013. For Team Action har jeg både afholdt kurser, deltaget som instruktør med de andre og støttet de øvrige instruktører og samarbejdspartnere i afholdelse af deres kurser.

Efter et par år med salg og import af træningsudstyr åbnede jeg i 2016 mit eget træningscenter som drives af mig og en håndfuld instruktører. Vi træner og underviser i funktionel træning på den nedlagte Tønder kaserne, i en af de gamle garager.

I 2020 blev jeg ansat ved Eleiko som sælger i Danmark. Eleiko er verdenskendt for den højeste kvalitet af træningsudstyr og leverer bla. udstyret der bruges til VM og OL.

innovationen indenfor Overlevelse

Jeg genopfandt faldskærmsline armbåndet som de amerikanske soldater bar under Vietnamkrigen. Jeg spækkede det med skjult udstyr og solgte dem i forskellige varianter med støtte til Foreningen af Jægersoldater. Armbåndene indeholdte: Barberblade, fiskekroge, ståltråd, vat, tændstikker, ildstål, kompas, håndjernsnøgle, refleks, fiskeline, blylodder mm.

Se Produkter for at læse mere.

Back to Top
Close Zoom
Dette er ikke tilladt på siden...