FITNESS MAGASINET
Magasin
2020

Et Gratis Online Magasin Omhandlende Fitness

Med hjælp fra Danmark's bedste atleter, trænere, ernæringseksperter og træningsentusiaster er jeg igang med at lave et magasin, som har en funktionel trænings vinkel. Bladet fungerer uden pseudoscience og click bait. Det udkommer når det er klar i et interval der hedder ca. hver 2. måned.
Bladet kan hentes ned på alle typer af enheder og kan tilgåes overalt med en internet forbindelse. Der er links og videoklip i bladet og på flere punkter er det en type magasin man ikke har set før.

Hvorfor hedder det Fitness Magasinet?

Jeg vil gerne give kredit for Fitness til dem, som egentlig er Fit eller som gør noget for at gøre andre Fit. Jeg er ikke super imponeret over "Scene Fitness" eller tanken om at træne hårdt uden at bruge det til noget i den virkelige verden. Ydermere så er jeg selv blevet meget optaget af, hvor lavt nogle sætter overliggeren for andre ifbm. Fitness. Du har helt sikkert læst artikler/overskrifter som "Et glas rødvin om dagen er sundt!" eller "Mørk chokolade er godt for helbredet!"... Jeg tvivler på at rødvin er mere sundt, end vand og at chokolade er bedre for helbredet end broccoli. Jeg er helt med på, at man ikke skal være fanatisk, men man skal kalde ting for det som de er!
Der er ikke brug for mere middelmådighed i verden, men der er brug for egentlig viden som kan give folk ønsket om at blive bedre.

Fremtiden For Magasinet

Jeg har heldigvis ikke så svært ved at finde på ideer, så jeg kan godt afsløre nu at jeg vil lave mange flere portrætter af spændende personligheder, oplevelser udover det normale og dykke mere ned i sundhed generelt og få afprøvet en masse af det udstyr som er eller kommer på markedet.
Der er rigelig med ting at gå igang med derude, men hvis du har noget særligt som du synes at Fitness Magasinet skal kigge nærmere på så skriv til mig og så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Indtil da så besøg hjemmesiden og læs magasinerne allerede nu:

Næste Projekt
Kontakt Og Støtte Til Udsatte Unge