HALO WEB
Media & Design
2020

Du behøver ikke at kunne alt i din virksomhed selv!

Med HALO WEB tilbyder jeg muligheden for økonomisk overkommelige hjemmesider med et flot design - udfra dine ønsker! Jeg har de sidste 7 år leveret hjemmesider og support til en række virksomheder, som hver især har haft særlige ønsker og behov. Under her er en række eksempler på hvad jeg har lavet.

Hvad koster det?

Der er naturligvis forskel på opgaven og omfanget af denne, men nedestående priser er rimelig gode indikatorer på hvad en investering via mig vil koste. Samtidig har jeg synliggjort hvor billigt du kan få support - Hvis jeg ikke kan løse din opgave, så hjælper jeg gerne med at finde en som kan!

Hvorfor hedder det HALO WEB?

Navnet er kraftigt inspireret af en hobby interesse jeg har med faldskærmsudspring.
HALO betyder oprindeligt High Altitude Low Opening, dette er også adopteret til detailbranchen som bruger betegnelsen om eksklusive produkter.
Jeg har valgt at HALO skal dække High Ambitions Low Obligations, da nogen Web-udbydere sælger langsigtede og dyre abonnementer, hvilket ikke matcher det arbejde som de udføre for kunderne og derved forpligter kunden til et langt, dyrt og drøjt samarbejde. Det kan være svært at gennemskue for kunden. Det er ikke det som jeg ønsker for mine kunder!

JEG KAN TILBYDE HJÆLP TIL FØLGENDE:
- OPRETTELSE AF NY HJEMMESIDE
- SUPPORT PÅ EKSISTERENDE HJEMMESIDE
- WEBSHOP / BETALINGSLØSNING
- BLOG
- FOTO & VIDEO
- BOOKINGSYSTEM & KALENDERSYSTEM
- LOGO & MEDIEMATERIALE
- REKLAMER, ANNONCER, FOLDERE & MAGASINER
- FACEBOOK & INSTAGRAM
Alle mine kunder ejer selv deres hjemmesider og bliver kørt i stilling til at administrere og vedligeholde dem hvis de ønsker det!

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud!

Næste Projekt
Magasin