MENTOR PROGRAM
Kontakt Og Støtte Til Udsatte Unge
2020

Alle børn og unge har ret til at blive set og hørt!

Nogen af de børn & unge jeg har arbejdet med har været anbragt på døgninstitution, nogen på behandlingshjem, andre boede alene og en del boede stadig hjemme ved deres forældre. Jeg har mødt en bred vifte af unge mennesker med vidt forskellige behov. Det som de dog allesammen har haft til fælles var, at de gerne ville mødes i øjenhøjde og høres. De ville gerne tale om det der fyldte deres liv og nogen var også friske på at få nye oplevelser, som kunne give dem mere tro på dem selv. Nogen af de unge jeg har arbejdet med, har jeg stadig kontakt med og det giver mig stor glæde at se hvordan de trives og at det altsammen har givet mening for dem.

Hvad er min erfaring og hvad kan jeg tilbyde?

Jeg har arbejdet både for private og kommunale tilbud og har fortsat løbende forløb med unge, som enten mangler at komme på rette spor eller at få nogen oplevelser med dem selv, så de får mere selvtillid og selvværd.
Jeg har tavshedspligt, hvorfor ingen af de billeder du ser her på siden er af nogen, af de børn/unge jeg har arbejdet med i den henseende. Jeg kan afvikle alt fra ungekonsulent-opgaver til afrusningsture og lignende.
Jeg er ikke uddannet pædagog, men har selv været anbragt på døgninstitution. Jeg har 10 års erfaring med børn og unge og har bla. kurser i Mentalisering, NADA og HAP (Hash Afvænnings Program).

Næste Projekt
Live Relentless