OVERLEVELSE
Team Building & Kurser
2020

Team Building & Kurser

Team Building kan være mange ting. De sidste 5 år har jeg bl.a. med Team Action leveret store oplevelser for alle typer af virksomheder, både i naturen og storbyen. Rammen har aldrig været egentlig "Overlevelse", men nærmere at skabe "Leve dage" hvor kursisterne har kunnet mærke dem selv og hinanden i en ny ramme. Team Building kan foregå med en række afprøvede koncepter eller særligt sammensatte aktiviteter udfra kundens ønsker. Det kan være et friskt indspark på tema-dage / kick-off arrangementer eller som hele dage kun med aktiviteter og praktiske opgaver. Målet er altid at rammesætte det således, at deltagerne kan trække noget læring med tilbage til deres daglige praksis om samarbejde.

Det Skjulte Potentiale

De fleste kan langt mere, end de selv tror. Via. konceptet "Det skjulte potentiale" har jeg hjulpet mange med at klarlægge skjulte kræfter ved hjælp af en række grænsesøgende aktiviteter, som erfaringsmæssigt kan udfordre de fleste! Det er som sådan ingen kunst at gøre noget som er dumt og farligt, men det er en kunst at skabe en tryg og sikker ramme, hvor mennesker kan vokse og nå nærmere deres fulde potentiale ved hjælp af udfordringer eller tilbud, som kræver at man vokser lidt. Dette kan gøres på en begavet måde, så det også kan være en ressourcefuld læring, som bidrager til de daglige rutiner.

Hvorfor så navnet Overlevelse?

Når kerneydelsen ikke er træning i overlevelse, kan navnet virke misvisende, men det kommer af, at jeg i en årrække dyrkede og trænede vildmarksfærdigheder og overlevelsesteknikker. Jeg afholdte kurser og forløb af forskellig varighed, som forlængelse af at jeg udviklede og opfandt produkter til overlevelse. Jeg lavede og leverede de første multicam huer og halsedisser til danske soldater. Jeg opfandt et bælte med hemmelig lomme og cobra spænde. Jeg genopfandt faldskærmsline armbåndet og gearede det til overlevelse med skjult udstyr - dette armbånd solgte jeg med støtte til "Foreningen af Jægersoldater" og gjorde at jeg derved formentlig er den eneste som har fået lov at anvende Jægerhornet på et produkt. Jeg har ikke haft en militær karriere og udelukkende trænet ovenstående som civil.

Jeg havde også et online opslagsværk med teknikker og illustrationer til overlevelse, samt anmeldelser af grej, hvoraf jeg importerede en hel del knive, multitools og økser. Det er dog ikke længere aktuelt, men jeg vil mene at jeg har tilegnet mig en hel del viden om grej og færdigheder i den process, som jeg stadig benytter til privatbrug og hvis muligheden for at afvikle overlevelseskurser byder sig. Jeg må nok bare indrømme at folk ikke står i kø for at fryse og at være sulten.

Vandrensnings Teknikker

Du er velkommen til at kontakte mig, for et uforpligtende tilbud omkring Team Building eller oplevelser.

Næste Projekt
Funktionel Træning