SPS GYM
Funktionel Træning
2020

I en nedlagt garage på den gamle Tønder Kaserne

Ligger træningscenteret SPS Gym. Her træner vi funktionel træning udfra CrossFit metodik. Centeret har eksisteret siden juni 2016 og har ved indgangen til 2020 ca. 170 medlemmer i den 500m2 store box. SPS Gym indeholder alt hvad hjertet begærer indenfor funktionel træning og er indrettet således at mange mennesker kan lave det samme, samtidig. Tilhørende er et stort udendørs areal med løberuter og udendørstræning - dette kan lade sig gøre grundet centerets unikke placering. SPS Gym er Tønder's største træningscenter og det eneste som er medlem af Anti Doping Danmark. Der er både personlig træning, undervisning for skoler, institutioner og sportsklubber i centeret.

Rigtig træning til rigtige mennesker!

I SPS Gym har der været træning med alt fra handicappede til elitesoldater.
Faciliteten er primært drevet af frivillige kræfter og vi vægter fællesskabet højt og byder nye velkommen som om at vi har kendt dem altid. Centeret har åbent hver dag, hele året rundt fra kl 05:00 og frem til kl 00:00. Personalet træffes ifølge holdplanen og selvom der ligger 11 fitnesscentre i Tønder, er SPS Gym veletableret og er måske lidt for godt udstyret, hvis man sammenligner med CrossFit boxe fra større byer.

Større end bare fitness

Ved hjælp af netværk og fællesskabet har det været muligt at bygge SPS Gym til det, som det er idag. Vi har afholdt workshops med nogle af Danmark's bedste CrossFittere og andre spændende personligheder.
Det er med stor stolthed at jeg kan afsløre, at det ikke er det overdådige udvalg af udstyr som gør SPS Gym særligt, men det nærvær og sammenhold der er mellem medlemmerne og instruktørerne i centeret.

Hvorfor hedder det SPS Gym?

Jeg arbejdede i 3 år for en af Europa's største CrossFit udstyr's leverandører: SPS GEAR.
Her solgte jeg udstyr til en stor del af de danske boxe og en hel del udenlandske også. Jeg designede en ny type vægtstang og var i det hele taget med inde over store dele af hele firmaet. På et tidspunkt stod SPS GEAR og skulle lave en større investering i udstyr eller vælge at lukke. Jeg ønskede på det tidspunkt hellere at eje en box end at sælge udstyr, så jeg valgte at viderføre navnet til min SPS Gym og at hjælpe med at få resten af lageret solgt.
SPS står for: Strength - Power - Speed.

Næste Projekt
Media & Design